MBAKYU

MBAKYU
Dening Rita Sugiarti

Mbakyu iku suryaning kang nuntun,
Didik lan njaga aku
Ben dados adhi ingkang sae
Mbakyu iku kados rencang
Ingkang lajeng wonten kangge kula
Lan tresna mbantu kula

Mbak…
Purunipun jenengan ngapunten kula
Ingkang kerep damel nesu marang kula

Mbak iku sampun ngusahakaken dados mbak ingkang sae
Mula setunggal nyuwun kula
Mbak sampun kesusu ninggalaken kula
Menawi mbak sampun omah-omah
Sebab kula taksih betahipun mba

Mbak…
Matur suwun ingkang perhatianipun marang kula sedangu iki
Mula ingkang kula emut terus marang jasa-jasamu iku
Mba kula tresna sanget marang sliramu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s