Wengine langit kang sae lan sejuk

Wengine langit kang sae lan sejuk
Dening Siti Nur Faidah

Ing wengi ana lintang
Lintang kang akeh sanget
Ing wengi ana wulan
Wulan kang padang jinggrang
Suasana kang sepi lan angin kang sepoi-sepoi
Gawe atiku adem lan krasa tentrem sanget
Iku suasana kang aku enteni saben wengi
Ing ngarep griya aku njagong karo mandeng langit
Apa maneh yen aku teseh sedih
Mesti atiku krasa tentrem
Yen aku lagi mandeng langit
Kowe krasa tresnaku marang langit

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s