ADHIKU

ADHIKU
Dening Slamet Akhiri

Kowe titipane Allah kang nyenengake
Adhiku,
kowe bocah kang tresna marang aku
Ora setitik kang nyakiti ati
Ati kang tresna asih

Adiku ..
atimu nyenengake
Atiku rasane….
Aku mesthi arep njaga kowe
Jaga kowe,ana dunia
Seneng atiku nyebut kowe,Adhiku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s