AKU TRESNA MARANG SLIRAMU

AKU TRESNA MARANG SLIRAMU
Dening M.Khoerur riza

Awale ku ra ngerti
Apa kang isih aku rasake
Sakabehane manglih
Lan rasa kangen kuwi iku ana
Wiwit kowe teka
Ing saben wengi
Ing impenku
Aku ngerti sesuatu
Lagi kedadean marang aku

Aku tresna marang dheweke
banget tresnaku
Oh,
apa anane
Ra pernah ku ragu
Lan tansah ngenteni
Pancen aku tresna marang dheweke

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s