APA SING KOKTULIS?

Apa sing koktulis?
Dening Lilik Agustina P.

Apa sing bakal kok tulis
yen weruhmu udan gerimis
(langit isih panggah dhuwur
lan gerimis isi padha karo sing uwis-uwis)

Slirahmu banjur pengin nyawang rembulan
(kanthi mancik pucuk alang-alang)
nanging sewu konang tansah nrendheti dalan
ora cukup semono
slirahmu ora nglokro
marang grimis koktitipake esem manis
nanging……………..

nalika nyawang tritis sliramu malah banjur kudu nangis
(wong-wong padha ngeyub amarga grimis kang wengi )
grimis ora bakal bisa endha ceblok ……….
banjur di tampani lontar-lontar siwalan kanthi gelis
mung nyisakake ati………..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s