KANCA

KANCA
Dening Ruiyah

Kowelah manggon kanggo
Crita lan guyonan
Yen aku butuh pasti ana
Ora mandeng
Status aku
Kowelah sedaya ing uripku
Tanpa koe uripku sepi
Matur nuwun kanggo kabehane

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s