KASMARAN

KASMARAN
Dening Sera Mediana

Loro ati tan bisa kasebut
Nora kaya wong kang nandang tresna

Mangan ra doyan
Ra jenak dolan
Aneng ngomah bingung

Tansah kayuyun
Kepingin weruh kabar katresnan

Lamun bisa digambarake
Lara ati tan bisa digambarake

Duh….. Gusti
Mugi paringa jampi ati
Mugi ati kang nandang branta
Enggal – Enggala kaobati

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s