SEKOLAHKU

SEKOLAHKU
Dening Bagus Arrasyid

Aku lunga menyang sekolah
Karo ati seneng lan ayem
Aku ket emu kanca-kanca
Kang tansah nggawe aku mesem

Sekolahku…..
Panggonanku nuntut ilmu
Panggonanku ketemu kanca-kancaku
Ing panggonan iki aku ngrasa ayem

Sekolahku….
Kowe banget gunane
Kanggo anak-anak bangsa
Kanggo nuntut ilmu seperlu bekal
Ing mangsa ngarep

One thought on “SEKOLAHKU

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s