Bekti kanggo ibu

Bekti kanggo ibu
dening Fuji Susmiati

sembah sujud bekti konjuk
mugi katur ibu kang putra sampun rumangsa
pinaringan gesang mukti
urip jaman wis merdeka
warisan prasepuh
nyuwun tambahing pangestu
kula badhe angayahi
tanggung jawab marang bangsa
iki pancen kewajiban
kang putra wis kudu ngerti

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s