Guruku

Guruku
dening Kukuh Adityo P.

Guruku …
Panjenengan iku tiyang sae
Panjenengan iku tiyang sing wenehi tuladhan
Karo kabeh siswa-siswane

Amarga, Panjenengan sampun wenehi ilmu
Sing migunani kanggo kauripanku
Ingkang bekalipun kula ing masa ngajeng
Supaya dados tiyang sae lan berilmu

Saben dina Panjenengan membimbing kula
Supaya dados tiyang sing berilmu
Panjenengan mboten rekasa
Amarga, Panjenengan katah welas asih

Aku matur suwun kalih Panjenengan
Amarga, Panjenengan ikhlas lan tulus
Wenehi ilmu marang siswanipun
Lan kalih welas asih

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s