IBU

IBU
Dening Devi Gibson

Ibu………..
Ingkang sajroning atiku
Kang ngancani wektu – wektuku
Wektu kula seneng lan susah
Ibu kang wonten ing ngiringanku
Ibu iku pahlawanku
Senajan seneng maring pitutur
Kang apik marang kula
Matur nuwun ibu
Matur nuwun ibu kangge sekabehe
Ingkang ibu maringi marang kula
Kula tresna marang awakmu ibu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s