Kanca Tresnaku

Kanca Tresnaku
Dening Delima Purnamasari

Sore iku padang langite
angin silar-silir uga nambah suasane alam ing sore iku
Waktu kuwi aku boncengan sepeda kumbang nglilinga indahe pedesaan
Ora krasa sedawane ndalan crita bab katresnan sing suwe ana atine
Saiki………….
Wis pitung purnama kowe lunga ora ana kabare
Apa ora iling marang sore iku?
Kowe janji tresna marang aku, senajan saiki kudu pisah
Janji tresnamu sung dadi aku betah ngenteni
kanca tresnaku……..,
Aku ngenteni tekamu
Esuk,awan uga bengi kaya janji dhek biyen
Trenaku ora arep pupus nganti tekamu
Mugia langgeng tekan mati
Amin………

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s