KANCAKU

KANCAKU
Dening Windi Kharisma P.

Sliramu teka ing saben dinaku
Sliramu tansah ngisi dina-dinaku
Sliramu tansah nggawe kebagyoan kanggoku

Kancaku….
Sliramu tansah ana ing wektu
Aku butuhaken kowe
Sliramu uga nggawe uripku
Dadekake luwih sempurna

Kanca….mungkin menawa slirahmu ora ana
Aku bakalan sepi banget
Kanca…aku ora bakal nateh lalekake sliramu
Kanggo sasuwe-suwene

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s