Tresna Selamine

Tresna Selamine
Dening Novi Angrayani

Serengipun tenggelam ing ujung kulon
Angin semilir ngelingaken kula
Langit jembar warna biru
Lintang kamboja bersinar padang
Seindah kembang teratai kelabu
Ing terangi wulan purnama
Tetesan embun enjing mbasuh ati kula
Pripun ati kula terucap kabeh riyos tresna
Tangisan taya tresna nipun tetesan
Swara-swara nguling tresna timbali
Supami ngandika kula ucapken awit sewu
Puisi tresna
Kepripun kedut mripat sing mulya
Kepripun mature sing kendho
Pripun kula lan jenengan bersatu
Ngono saenan seda selamine

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s