TRESNAKU

TRESNAKU
dening Nissa Quroatul Ain

Ing jero atiku….
Aku ngrasa sepi
saiki tresnaku lunga
kangge nggoleti angen-angen

aku kapengin tresnaku
cepet bali kanggo nglepasake
kabeh kasepen
aku nyadari tresnamu tresna asih marang aku

Aku nyadari aku ora bisa
Urip tanpa tresnaku….
Aku ing kene
wis mulih
ana ing tresna kang abadi…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s