Unggah – ungguh Jawa

Ihsan : “Assalamualaikum, Pak!”
Pak Karto : “Waalaikumsalam, Nak. Badhe wonten keperluan menapa nggih Nak?”
Ihsan : “Kula badhe nyuwun pirsa Pak, griyanipun dhik Widhi punika pundi nggih?”
Pak Karto : “Dhik Widhi ingkang pundi?”
Ihsan : “Dhik Widhi ingkang samenika kelas kalih SMA.”
Pak karto : “O… Widhi sing bocahe lencir kuning kae ta?”
Ihsan : “Inggih Pak, leres.”
Pak Karto : “Omahe Widhi kana lho, prapatan ngetan sithik, ngarepe SD 2, pas. Lha kowe ana erlu apa?”
Ihsan : “Kula badhe nyambut buku, Pak. Saderengipun matur suwun nggih Pak. Nuwun sewu sampun ngrepoti Bapak. Pareng riyin, Pak.”
Pak karto : “O iya, ora papa. Mangga-mangga ati – ati ya…!”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s