Situs web Aksara Jawa Ajisaka

Pårå Sutrêsnå, kadós sampún kawuningan bilih rikålå tanggal 1 Oktober 2009 Aksårå Jawi utawi Carakan sampún rêsmi kadhaftar ing The Unicode Consortium Vèrsi 5.2 ugi pikantúk pangêsahan Standard ISO-IEC 10646.
Wiwit sak-menikå Carakan sampun dadós pérangan ing babagan Sistêm Operasi Komputer sak-donyå.

kapethik saking : http://www.adjisaka.com/

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s