cahjawa

cah jawa sing lagi seneng sinau nulis

9 thoughts on “cahjawa

  1. aku ya seneng amarga aku aseli Jawa
    ayo sinau bareng nguri-uri Budaya Jawa
    aku ya gawe geguritan kaya sliramu
    mula kapan-kapan mampira ing gubugku,
    muga-muga bisa ketekan sedyane. Amin

    sugeng pitepangan

    • wah, geguritan menika tuwuh saking prenthuling manah lan pangraos, boten namung kempalaning tembung kang edi peni, sinaosa geguritan menika kadhapuk saking pilihan tembung ingkang menthes lan saged ugi ngginakaken purwakanthi😉

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s