Bunda
dening Novana Y.

ngertoslah Bunda………panjenengan niku kembeng kangge kula
kang sampun njagi kula seprene
separo tresna asihku kangge panjenengan
Bunda…………kula percaya tresna asihmu kangge kula niku putih
panjenengan slalu nguwatosi kula dhawah wekdal kula mlayu mlayu
kala kula muwun…………panjenengan wijiken waspah kula
sedaya menika panjenengan dipunlampahi
menawi panjenengan gematos dhateng kula
oh,Bunda………..selami sanga sasi
panjenengan ngandheg kula
gematos panjenengan mboten kang ngalahaken…..
karna,
tresna asih panjenengan amatlah putih…….
setunggalipun,ngertoslah Bunda…………..tresna asih kula cuma dhateng panjenengan……

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s